Välj en sida

Välkommen till Santalum Massage

Varmt välkommen till Santalum Massage! Hos mig hittar du behandlingar för hela kroppen. Jag är utbildad inom svensk klassisk massage, triggerpunktsbehandling och koppningsmassage.

Jag är utbildad av Stockholm Massage Academy och går ständigt nya utbildningar för att öka på min kunskap.

Hos mig kan du få en bara en avslappnande massage för att komma ner i varv. Vill du hellre ha en lite hårdare behandling för att lösa upp spänningar i kroppen, löser vi det också. Har du specifika problem som du vill lätta på eller bli av med, skapar vi en personlig behandlingsplan för just ditt behov.

För att komma i kontakt med mig kan du antingen skicka ett mail eller ett sms, men för att boka tid gör du det enklast via min onlinebokning. Gå in under fliken ’Boka tid’ för att se vilka lediga tider jag har.

Jag är aktiv medlem i Svenska friskvårdsförbundet och innehar en giltig ansvar- och behandlingsskadeförsäkring.

Vem är jag?

Jag har alltid varit intresserad av kroppen och hur den fungerar. För mig är den väldigt fascinerande och jag har alltid velat lära mig mer om kroppen.

I december 2018 var jag med i en bilolycka och jag skadade ryggen. Detta följdes av åtskilliga besök hos läkare, fysioterapeuter, naprapater, kiropraktorer och massörer. Jag behövde få ordning på min rygg.

Under pandemin blev jag arbetslös och försökte hitta ett nytt arbete. Det var då tanken föddes att utbilda mig till massör. På hösten 2020 påbörjade jag min utbildning.

Det var det bästa valet jag gjort i mitt liv och i februari 2021 kunde jag stolt titulera mig diplomerad friskvårdsmassör. Ett par månader senare kunde jag starta mitt företag och jobba professionellt som massör.

Idag står jag stark som egenföretagare på min egen klinik och fullkomligt älskar mitt jobb.

Varmt välkommen till Santalum Massage!